Pensiunea Praid  ★★★ - Praid

Trimite email la "Pensiunea Praid"

Evaluări de la oaspeții cazați in Pensiunea Praid

Cele mai bune oferte din Praid. Direct pe INBOX de Mail.

Detalii despre Pensiunea Praid

  • pensiune
  • 48 (20 camere, 21 băi)
  • după ora 15
  • înainte de ora 11
  • da
  • permis în unele locuri
  • maghiară, română, engleză, germană
  • Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.

Dotări și servicii

Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.

Parcare

  • Parcare

Descriere

Vă aşteptăm să ne vizitaţi într-un cadru familiar, confortabil şi prietenos.
Fie că vă aflaţi într-o călătorie de afaceri, sau doar în trecere, sau pur şi simplu doriţi tratarea afecţiunilor respiratorii, Pensiunea Praid este locul ideal de cazare.
În zona de vest al judeţului Harghita, la 36 km de Odorheiu Secuiesc şi la 9 km de Sovata, la Praid, în imediata apropiere a intersecţiei drumului spre Bucin Vă aşteaptă cu drag Pensiunea Praid categoria 3 stele. Pensiunea modernizată, se ridică la nivelul cerinţelor actuale.
Curtea spațioasă pune la dispoziția oaspeților parcare privată, loc de joacă amenajat pentru copii, grătar și foișor, locuri de servit masa în aer liber pe malul lacului.
Poziţia centrală a pensiunii face posibilă ca toate locurile de interes general sau de interes medical să fie uşor accesibile.
Intrarea în Salina Praid, cu renume european datorită efectelor benefice curative şi posibilităţile de recreere, este doar la 400 de metri iar cel mai mare ștrand cu apă sărată din Romania la 600 de metri. Astfel oaspeţilor, care vin aici pentru tratarea afecţiunilor respiratorii, Pensiunea Praid este locul ideal de cazare.
Deşi, în primul rând le stăm la dispoziţia celor care vin la tratament, îi asteptăm cu drag şi pe cei care vin să se recreeze. Pensiunea Praid vă asigură odihnă sănătoasă, sigură şi plăcută, oferind posibilități de recreere, ca sauna, jacuzzi, masaj, sală de fitness.
Facilități: Internet gratuit; Parcare privată; Grădină sau zona verde; Bucătărie complet echipată; Recepție non-stop sau opțiunea de stocare cheie; TV în camere sau în hol; Încălzire centrală; Sala fitness; Jacuzzi.
Camerele conf. si lux dispun de aceleaşi dotări, diferenţa constă în faptul ca cele de categoria conf. sunt situate la etajul II.
În cazul camerelor double pentru paturi suplimentare se plăteşte 50% din preţurile afişate, respectiv în cazul apartamentelor 80%.
Verifica disponibilitate
Praid, jud Harghita Prognoza meteo