Cabana Csend┼Ĺr - Praid

Evalu─âri de la oaspe╚Ťii caza╚Ťi in Cabana Csend┼Ĺr

Cele mai bune oferte din Praid. Direct pe INBOX de Mail.

Detalii despre Cabana Csend┼Ĺr

  • caban─â
  • 4 (1 camer─â, 1 baie)
  • dup─â ora 16
  • ├«nainte de ora 10
  • nu
  • nu
  • interzis
  • maghiar─â, rom├ón─â, englez─â, german─â, italian─â
  • Se afl─â la 500 de metri de intrarea ├«n Salina Praid, zon─â lini╚Ötit─â, prietenoas─â ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â, pe malul Kisk├╝k├╝ll┼Ĺ.

Dotări și servicii

Se afl─â la 500 de metri de intrarea ├«n Salina Praid, zon─â lini╚Ötit─â, prietenoas─â ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â, pe malul Kisk├╝k├╝ll┼Ĺ.

Descriere

Numai la 500 de metri distan╚Ť─â de la intrarea ├«n Mina de Sare din Praid, ─ântr-o ambian╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi lini╚Ötit─â, pe malul T├órnavei Mici se situeaz─â Casa de Oaspe╚Ťi "Csend┼Ĺr".
Casa si proprietatea este inconjurata de frumuseti ale naturii, de care putei bucura in fiecare anotimp, oferand multiple posibilitati de odihna si relaxare in familie sau cu prietenii.
Casa se inchiriaza in regim cabana de vacanta, neavand personal permanent, oaspetii se autogospodaresc. La sosire casa este pregatita sa primeasca oaspetii.
Perioada de inchiriere: 01 Martie - 31 Octombrie.
Cazarea ospetilor se poate face zilnic incepind cu ora 16:00 iar predarea casei in ziua plecarii la ora 10:00.
Casa de Oaspe╚Ťi "Csend┼Ĺr" are un singur nivel, dispune de o camer─â (dotat─â cu un pat dublu ╚Öi o canapea extensibil─â), buc─ât─ârie, c─âmar─â ╚Öi o baie. Suprafa╚Ťa total─â a casei este de 50 mp, din care 22 mp este terasa par╚Ťial acoperit─â. Astfel e posibil─â s─â consuma╚Ťi mesele ├«n aer liber, protejat de ploaie ╚Öi de razele solare.
Capacitate totala: 4 persoane.
Casa este recomantat─â ├«n primul r├ónd pentru familii: 2 adul╚Ťi ╚Öi 2 copii, sau 3 adul╚Ťi, deoarece canapeaua extensibil─â are l─â╚Ťimea de 125 de cm, fiind comod─â pentru 2 copii sau un adult.
Dotari:
- TV + satelit
- Inc─âlzire cu sob─â de lemne, plase de ╚Ť├ón╚Ťari, rolete blackout la fereastr─â, proiectate pentru confort ╚Öi o vacan╚Ť─â lini╚Ötit─â
- Bucătărie dotata cu farfurii, pahare și veselă, aragaz, frigider (congelator), filtru de cafea
- Grill-ul si rotisor in curte
Locuinta dispune de apă rece și caldă permanentă. Apa este adecvată pentru consum - apa de retea.
Fumatul in interiorul casei este strict interzis!!!! Fumatul este permis numai pe terasă și în curte.
Terasa dispune de sezlonguri pentru plaja, scaun suspendat unde se poate relaxa tot timpul anului admirand padurile inconjuratoare sau gradina si livada.
Lenjeria de pat prosoapele si ucatoarele de par sunt puse gratuit la dispozitia clientilor.
Masinile pot fi parcate in siguranta in parcarea interioara.
Facilit─â╚Ťi: Parcare privat─â; Gr─âdin─â sau zona verde; Buc─ât─ârie complet echipat─â; TV ├«n camere sau ├«n hol; Internet gratuit; Schimb de prosoape ╚Öi lenjerie de pat; Usc─âtor de p─âr; Gr─âtar; Plase de ╚Ť├ón╚Ťari pe u╚Öi ╚Öi ferestre; Rolete blackout pe fereastr─â.
Verifica disponibilitate
Praid, jud Harghita Prognoza meteo